Audió Arculat

Rádiók és Televíziók teljes hangzásvilágának tervezése és kivitelezése. Műsorok Audió Arculata, elemeik gyártása, személyre szabott, egyéni elképzelés alapján. Prezentációk, web oldalak, játékok, rendezvények hangzó elemei.

BŐVEBBEN

Hangutómunka

Kis és nagyjátékfilmek, dokumentumfilmek, videó klipek, reklámok és egyéb mozgókép anyagok digitális Hangutómunkálata. Stúdió, vagy helyszíni többsávos hangfelvételek keverése az előírt szabványoknak megfelelően.

BŐVEBBEN

Rádió Műsor

22 éves tapasztalattal a hátunk mögött, első sorban tematikus zenei műsorokat készítünk. Műsorainkat saját, kiforrott stílusunkban alkotjuk, de azt részlegesen a megrendelőink adásfolyamaira finom hangoljuk.

BŐVEBBEN

Zene

Közel 50 magyar és több külföldi lemez munkálatait végeztük el eddig. Hangszerelünk, dalokat írunk, magasan képzett zenészeink filmekhez, reklámokhoz, és egyedi projektekhez is írnak dalokat, rövid műveket.

BŐVEBBEN

WestWorld Scoring Competition by Hegyi János

AKIKKEL DOLGOZUNK

partnerlogok

KAPCSOLAT

Mára egyre több audio szoftver használatos az otthoni számítógépeken. A zenei, vagy videó anyag hang munkálatai a legtöbb esetben, még a hozzáértőbbek számára is a hangszínezés, normalizálás, kompresszálás, vagy limitálás fázisaiban kimerül. Ez otthoni megoldásokban, lehet elég. DE! Legyen szó zenéről, egy videóról, vagy broadcast anyagokról, szükséges a profi megoldás. A tökéletes hangkép eléréséhez, professzionális szoftverek és profi hangmérnök szükséges! A végeredmény, nem össze hasonlítható a házi produktumokkal. Huszonkét éves szakmai tapasztalatunk garantálja, az általunk elkészített anyagok kiváló minőségét. Dolgozunk országos kereskedelmi televízióknak és nagy kereskedelmi rádióknak is, a szükséges szabványok paraméterei alapján. Forduljon hozzánk bizalommal!